Terveysturvallisuus

Kaikkien turvallisuuden vuoksi huoneissa ja parvekkeilla ei saa tupakoida, eikä käyttää eläviä kynttilöitä. Mikäli näin on kuitenkin toimittu, lähetämme tästä erillisen sanktiolaskun.

Mikäli hotellin tiloihin joudutaan soittamaan vartijapalvelu, asiakkaan käytöksen vuoksi (esim. yöllinen meluhaitta) veloitetaan vartijapalvelun käyntimaksu kyseessä olevalta asiakkaalta.

Noudatamme viranomaisten antamia määräyksiä koskien Covid-19 koronavirusta. Henkilökuntamme noudattaa tarkkaan annettuja turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksia.

Desinfioimme tehostetusti erilaisia kosketuspintoja kuten ovenkahvat, maksupäätteet, vastaanottotiskit ja hissipainikkeet antibakteerisilla pesuaineilla.

Huolehdimme tehostetusti käsihygieniasta, johon kannustamme myös vieraitamme. Käsidesiä on käytettävissäsi hotelliemme yleisissä tiloissa.

Vastaanottotiskille on asennettu läpinäkyvä pleksilasi sekä vieraidemme että työntekijöidemme suojaksi.

Kasvomaskin käyttö on asiakkaille ja henkilökunnalle yleisohjeen mukaisesti vapaaehtoista. Asiakkaan niin toivoessa henkilökunta käyttää maskia palvelutilanteessa. Ilmoitathan tästä toiveesta tilaisuustesi tai varauksesi yhteydessä tai paikan päällä henkilökunnalle.

Suosimme kaikissa maksupisteissä korttimaksua käteisen sijaan.

Muistutamme vieraitamme suositellusta turvavälin pitämisestä ja huolehdimme, ettei yleisiin tiloihin muodostu ryhmiä.  

Tulethan vain terveenä meille!