Vastuullisuus

Regatta Spa Hotelin juuret vievät yli sadan vuoden taakse historialliseen kylpyläaikaan. Lars Sonckin vuonna 1898 suunnittelema hotellirakennus itsessään on arvokasta kulttuuriperintöä ja sen julkisivu ja rappukäytävät ovatkin Museoviraston suojelemia.

Hotellille on myönnetty maaliskuussa 2023 kansainvälinen Good Travel Seal- sertifikaatti osoituksena vastuullisten matkailupalveluiden toteuttamisesta.

Haluamme osaltamme olla mukana luomassa elinvoimaista, ympäri vuoden aktiivisesti elävää Hankoa. Toimimme vastuullisesti ympäristöä kunnioittaen ja kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ympäristökuormituksen vähentämiseksi.  

 Toivomme, että asiakkaanamme auttaisitte meitä vastuullisuustavoitteissamme esimerkiksi: 

  • jättämällä pyyhkeet lattialle silloin, kun haluatte pyyhkeiden vaihtoa 
  • pyytämällä välisiivouksen vain tarvittaessa 
  • kierrättämällä roskat 
  • kiinnittämällä huomiota veden ja sähkön kulutukseen 
  • arvostamalla henkilökuntaamme sekä muita vierailijoita 
  • antamalla meille palautetta ja kehitysehdotuksia alhaisella kynnyksellä

Huomioithan myös, että hotellihuoneissa ja parvekkeilla ei saa tupakoida eikä polttaa eläviä kynttilöitä. Mikäli huoneessa on tupakoitu veloitamme vähintään 150 € huoneveloituksen sekä 80 € erilliskorvauksen tekstiilien pesusta.

Mikäli hotellin tiloihin joudutaan soittamaan vartijapalvelu esim. yöllisen meluhaitan, häiritsevän käytöksen tai muun ilkivallan johdosta, veloitetaan vartijapalvelun käyntimaksu kyseessä olevalta asiakkaalta.

Motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan teitä sydämellisesti ja kukin omalla persoonallisella tyylillään. Toivommekin uniikin, perheomisteisen hotellimme ilahduttavan kaikkia Hangon kävijöitä vielä monien sukupolvien ajan. Sydämellisesti tervetuloa! Mikäli huoneessa on tupakoitu veloitamme vähintään 150 € huoneveloituksen sekä 80 € erilliskorvauksen tekstiilien pesusta.Mikäli huoneessa on tupakoitu veloitamme vähintään 150 € huoneveloituksen sekä 80 € erilliskorvauksen tekstiilien pesusta.