Varaus- ja peruutusehdot

Nämä varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa varatessasi huoneen suoraan varausjärjestelmän kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki huonevaraukset on vahvistettava luottokortilla tai yrityksen laskutustiedolla.

”EI TAKAISINMAKSUA” -VARAUKSET

Varausjärjestelmän kautta tehtyjä ”non-refundable”/ ”ei takaisinmaksua”/ ”Päivän hinta” -varauksia ei voi peruuttaa. Maksu tapahtuu aina varauksen yhteydessä. Varausta ei voi muuttaa tai hyvitetä peruutuksen tapahtuessa.

SAAPUMINEN

Hotellihuone on käytettävissänne tulopäivänä kello 15.00 alkaen. Lähtöpäivänä huoneen luovutus tapahtuu kello 11.00 mennessä. 

PERUUTTAMINEN JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

1.6.–31.8. välisenä aikana kuluton peruutus on 7vrk ennen saapumista, jonka jälkeen hotellilla on oikeus periä koko varauksen hinnan, kuitenkin enintään 3 vrk.

1.9.–31.5. välisenä aikana varaus on peruutettava viimeistään tuloa edeltävänä päivänä kello 18 mennessä, jonka jälkeen hotellilla on oikeus periä ensimmäisen vuorokauden hinnan.

Mikäli asiakas jättää saapumatta, hotellilla on oikeus periä korvaussumma peruutussääntöjen mukaan. Mikäli asiakas ei ole saapunut tai ole yhteydessä ensimmäisen yön jälkeen, jäljellä oleva varaus katsotaan peruutetuksi. Mikäli asiakas lähtee sovittua aikaisemmin, hotelli veloittaa asiakasta vahvistetun varauksen mukaisesti.

RYHMÄVARAUKSET

Yli viiden huoneen hotelliyövarauksissa noudatetaan ryhmävarausehtoja ja peruutussääntöjä.

VASTUU ASIAKKAAN TAVAROISTA

Hotelli ei vastaa hotellissa asuvien asiakkaiden omaisuudesta.