Työhyvinvointipäivät Hangossa

Regatta SPA Hotellissa voi rentoutua koko tiimi. Hoidamme kaikki järjestelyt puolestanne, toiveita kuunnellen. Keräsimme alle muutamia teemaehdotuksia, jotka voisivat sopia juuri teidän tiimipäivään. Jätä meille tarjouspyyntö tämän sivun alalaidasta, niin suunnitellaan teille yhdessä täydellinen rentoutumisen ja virkistäytymisen kokemus. 

STRESS RELIEF

Kaipaatko kokonaisvaltaista rentoutumista? Haluatko päästää irti arjen kiireistä ja stressistä? 

Valitse Regatta SPAn hoitolan valikoimasta itsellesi ja tiimille sopivimmat hoidot. Valittavana on laaja valikoima erilaisia hemmotteluhoitoja ja hierontavaihtoehtoja. Tutustu valikoimaa tarkemmin täältä

Hemmotteluhoitojen yhteydessä suosittelemme nauttimaan Regatta SPAn virkistävästä täysimittaisesta altaasta, rentouttavasta terapia-altaasta sekä rauhoittavasta höyrysaunasta. Voit myös ennakkotilata ruoat ja juomat Regatta SPAn yhteydessä olevaan Lounge-tilaan, jonka voi varata yksityiskäyttöön. 

Gentle MOVe

Kaipaatko lempeää tapaa liikuttaa kehoa ja rakentaa uudenlaista yhteyttä omaan kehoon? 

Valitse Regatta SPAn liikuntapalveluista itsellesi ja tiimille sopivin muoto liikkua. Vaihtoehdot vaihtelevat hieman vuoden ajan mukaan. Valittavana on muun muassa suosittu jooga sekä pilates. 

Hangon upea luonto tarjoaa puitteen myös monelaiseen ulkonaliikkumiseen. Aina opastetuista pyöräilyretkistä Padelin pelaamiseen. Hotellin vastaanotosta saa myös aina ohjeet toinen toistaan upeammalle kävelyreitille. Meren läheisyys ja rannikkokaupungin upeissa maisemissa mieli ja keho lepää kaikkina vuoden aikoina.  

Eat & Enjoy

Oletko valmis vastaanottamaan makuelämyksiä kaikille aisteille? Onko laadukas ruoka ja aistikkaat viinit lähellä sydäntäsi? 

Regatta SPA Hotel tarjoaa paljon vaihtoehtoja ruoasta ja juomasta nauttimiseen. Anna meidän huolehtia menusta ja täydellisistä juomavalinnoista. Näin sinä ja tiimisi voitte vain nauttia olostanne. 

Suunnittelemme menukokonaisuuden pyyntöjen mukaan, aina kauden tuoreimmista ja kiinnostavimmista raaka-aineista. Sommelierimme valitsee listalle vain parhaat viinit, mielenkiintoisilta viinitiloilta. 

Pyydä tarjous tai kysyy lisää