Ravintolan tapahtumat

ravintolat hanko

Äyriäisviikonloppu

Pian on aika herkutella äyriäisillä, kun viime syksynä loppuunmyyty tapahtuma toteutetaan uudelleen. 
 
Johann omaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksen äyriäisruokien valmistuksesta ja suunnittelusta sekä toimii nykyisin mestaruussarjojen tuomarina.
 
Pian saamme nauttia hänen suunnittelemista ja valmistamista annoksista Hangossa. Tule nauttimaan hyvässä seurassa 😊
 

Menu:

 

Alkuruoka 

 
Osterilautanen 

Kolme erilaista osteria: Gillerdau, Fine De Claire ja Pearl of Ireland (L, G)

16 €

 
Mätileipä 

Muikunmätiä Puulavedeltä, punasipulia, hapankermaa, paahtoleipää (L, saatavana G)

16 €

 
Toast skagen

Hummerinpyrstö, kananmuna, majoneesi, punasipuli, muikun mäti, saaristolaisleipä  (L,G)

17,50 €

 

Hummerikeitto  

Hummerikeittoa ja kampasimpukkatimbali (L,G)

14,50 €

 
Paahdettua kukkakaalia, lehtikaalia ja parmesaania / Rostat blomkål, grönkål och parmesan

Paahdettua kukkakalia, lehtikaalipestoa, granaattiomenaa, cashewpähkinää ja jogurttia (G,L, saatavana VEG)

12,50/24 €

 

Pääruoka

 
Gratinoitu hummeri 

Kokonainen kanadalainen hummeri,  hollandaise gratiini (G,L)

52 €

 
Äyriäisvati yhdelle

Puolikas hummeri, taskuravun sakset, keisarihummeri, jättikatkarapu,  sinisimpukka, gratinoituja ostereita, uppopaistettuja ostereita, tuoreita katkarapuja, hapanjuurileipää, aioli (L)

68 €

 
Pariloitua ruijanpallasta 

Pariloitua ruijanpallasta, portviinillä terästettyä vasikanlientä, kampasimpukkatimbali, palsternakkapyrettä (G,L)

31,50 €

 
Karitsan potkaa ja rosmariinia

18 tuntia kypsytettyä karitsan potkaa, paahdettuja perunoita, tummaa rosmariinikastiketta (G,L)

32 €

 
Naudan sisäfilettä ja rosepippurikastiketta s

Kotimaista naudan sisäfilettä 180g, jaloviina-rosepippurikastiketta ja tryffeliperunaa(G,L)

38 €

 

Jälkiruoka

 

Crema Catalana

Appelsiinipaahtovanukas ja sitrussalaattia

(VL,G)

13 €

 

Regatan jäätelö 

Suklaajäätelöä, mansikka-vadelmasorbettia,  minttu-chantillyä (L, G)

10,50 €

 

Tiramisu

12 €

 

Texmex - viikko

Hiihtolomalla Regatta Brasserien keittiö matkustaa Atlantin yli Amerikkaan ja tarjoilee texmex herkkuja koko viikon.
 

Bliniviikot

Regatan tattari-blinit on aateloitu irlantilaisella Guiness-oluella. Pitkälle kevääseen jatkuva blinikausi alkaa perjantaina 20.1.2023 jolloin normaalin ruokalistan lisäksi tarjolla on monipuolinen blini-lautanen.
Olutblinin seuraksi tarjoilemme suolakurkkua, punasipulia, smetanaa ja valintasi mukaan 4 täytettä:
Muikunmätiä puulavedeltä
Skagenia
Merilohitartaria
Metsäsienisalaattia
Savupeuramoussea
Hernepestoa

Kape Aihinen Regatta Brasseriessa 6-7.1.2023

Brasserie Regatan suositut teemaviikonloput alkavat vuonna 2023 parhalla mahdollisella tavalla, kun samme vieraaksemme Kape Aihisen.
”Kari “Kape” Aihinen on eittämättä yksi tunnetuimmista ja tunnustetuimmista suomalaisista keittiömestareista, ja vahvassa kansainvälisessä nosteessa.
Sen lisäksi että Aihinen on toiminut Helsingin gastronomisen kiintotähden, Savoyn, Executive Chef’inä lähes vuosikymmenen, hän myös pyörittää eläväisiä Roster-ravintoloita. Välillä pistäytyen New Yorkissa eksklusiivisia pop-up illalliselämyksiä loihtien, tai vaikka Singaporessa kehittelemässä ainutlaatuisia skandi-aasialaisia menuja keittiömestari Eric Neon kanssa.”

Kattaukset kello 17:00 ja 20:00.

Menu:

Kuha “Ceviche” punajuurta, ponzua, lohenmätiä ja Nordic-wasabikreemiä
Hummerikeittoa, paistettua kampasimpukkaa, suolattuja kurpitsansiemeniä, ja rakuunapistou
Verjus-glaseerattua häränposkea, tryffeli-maa-artisokkapyreetä, belugalinssejä ja Sherrykastiketta, punakaali-lehtikaali-omenasalaatti
Uuniomena-jogurttimoussea, kauracrumblea, kaneli-suolakaramellia ja Granny Smith omenasorbettia

Uudenvuoden illallinen 31.12.2022

Uudenvuoden menu á 75€

Kattaukset kello 17:00 ja 20:00.

Pikkujouluillallinen 25-26.11. ja 2-3.12.2022

Joulun odotus on täynnä taianomaista tunnelmaa ja lämmintä yhdessäoloa.

Regatan pikkujoulut tarjoavat loistavan mahdollisuuden juhlistaa kulunutta vuotta työ- tai ystäväporukalla.

Pikkujoulumenu:

4 ruokalajin illallinen á 54€

Viinipaketti á 39€

 
Varaukset ja lisätietoja: info@hotelregatta.fi tai 0192486491

Japanilainen viikonloppu 4-5.11.2022

Nauti huippukokki Markus Kauppisen annoksista Regatta Brasseriessa.
Teemaviikonloppu tuo Hankoon perinteisen japanilaisen izakaya-bistromenun modernilla otteella.
Markus on tehnyt menestyksekkään uran huippuravintoloissa Suomessa ja ulkomailla. Tunnetuimpina ravintoloina kahden Michelin tähden Mugaritz sekä Chez Dominique.

Menu 5rkl: á 65€
-Sashimi
-Tataki, soy & ginger
-Miso glazed salmon, umeboshi, daikon
-Kara-age 2.0 (fried chicken, togarashi-rice, sautéed shitake, pickles and kewpie)
-Miso-brown butter cake and yuzu ice cream