Ravintolan teemaviikonloput

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Sylvester Soisalo 24.- 25.1.2025

Kattausajat perjantai 24.1. klo 19 ja lauantaina 25.1. klo 17.00 ja 20.00.

Määrätietoisesti ravintola-alan huipulle kohonnut Sylvester Soisalo on nimi, joka kannattaa muistaa. Hän on työskennellyt muun muassa ravintola Gordon Ramsayssa sekä muissa Michelin-tähdillä palkituissa ravintoloissa ympäri Eurooppaa.

Sylvester toimii ravintoloitsijana ja luovana johtajana ravintoloissa Boulevard Bar & Seafood sekä The Grand Bar & Grill Helsingin ytimessä. Boulevard Bar & Seafood palkittiin ensimmäisenä vuotenaan Vuoden tulokas -ravintolaksi ja The Grand pääsi ensimmäisenä suomalaisena ravintolana sadan maailman parhaimman liharavintolan joukkoon.

***

MENU

Kateenkorva croquette mustalla tryffelillä

Sweetbread croquettes with black truffle

***

Peura tartar

Deer tartar

***

Sipulikeitto

Onion Soup

***

Hirvi Wellington

Deer Wellington

***

Tahmea toffee vanukas

Sticky toffee pudding

Menun hinta 68,00 €