Brasserie Regatan suositut teemaviikonloput alkavat vuonna 2023 parhalla mahdollisella tavalla, kun samme vieraaksemme Kape Aihisen.
”Kari “Kape” Aihinen on eittämättä yksi tunnetuimmista ja tunnustetuimmista suomalaisista keittiömestareista, ja vahvassa kansainvälisessä nosteessa.
Sen lisäksi että Aihinen on toiminut Helsingin gastronomisen kiintotähden, Savoyn, Executive Chef’inä lähes vuosikymmenen, hän myös pyörittää eläväisiä Roster-ravintoloita. Välillä pistäytyen New Yorkissa eksklusiivisia pop-up illalliselämyksiä loihtien, tai vaikka Singaporessa kehittelemässä ainutlaatuisia skandi-aasialaisia menuja keittiömestari Eric Neon kanssa.”
Kattaukset kello 17:00 ja 20:00.
Menu:
Uudenvuoden menu á 75€
Kattaukset kello 17:00 ja 20:00.
Regatan pikkujoulut tarjoavat loistavan mahdollisuuden juhlistaa kulunutta vuotta työ- tai ystäväporukalla.
Pikkujoulumenu:
4 ruokalajin illallinen á 54€
Viinipaketti á 39€