Regatta Tennis

Regatta Spa Hotel on aloittanut yhteistyön Hangon Tenniskerho ry:n kanssa. Tarjoamme yksityistunteja, ryhmätunteja sekä erilaisia tennispaketteja.

Hangon tenniskerhon valmentajat järjestävät ympärivuotista valmennus- ja turnaustoimintaa sekä ulko- että sisäkentillä. Kaikki valmennukset suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti, joten valmennukset sopivat niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin. Valmentajilla on vuosien kokemus niin pelaajana kuin valmentajana, joten he osaavat antaa henkilökohtaisia neuvoja heti ensimmäisestä kerrasta alkaen. Lämminhenkiset ja helposti lähestyttävät valmentajat saavat sinut innostumaan ja antamaan kaikkesi jokaisessa treenissä.         

Fernando Famoso
Ville-Heikki Talvenmaa
Ville-Heikki Talvenmaa

Tennisvalmentajat

Fernando Famoso: Buenos Airesista kotoisin oleva entinen ammattipelaaja ja sertifioitu ammattivalmentaja. Hän omaa yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen kaikenikäisten ja tasoisten pelaajien valmentamisesta.

Ville-Heikki Talvenmaa: Sertifioitu ammattivalmentaja ja A-luokan pelaaja. Ville-Heikillä on kokemusta useista eri tennisseuroista yli viidentoista vuoden ajalta eri ikäisten ja tasoisten pelaajien valmentamisesta.

 

Tennistunnit ja paketit

Tänä syksynä ja talvena valmentajat tarjoavat tunteja pääosin kello 10.00-14.00. Saatavilla myös satunnaisia iltavuoroja. Ota yhteyttä niin kerromme lisää. Valmennusten varaukset ja lisätiedustelut valmennuspäällikkö Ville-Heikki Talvenmaa 040 7485619 tai ville@hankotennis.fi

Kaikki valmennukset sisältävät valmennuksen, kenttävuokran, pallot ja halutessasi mailan.

 

  • Yksilövalmennus 100e/h
  • Pienryhmä 2-4 henk. 120e/h
 

Tulemme julkaisemaan pian erilaisia tennispaketteja. Pysy kuulolla!