Regatta SPA Boutique Shop

Regatta SPAn yhteydessä sijaitsevassa tuotemyymälässä on myynnissä laaja valikoima tarkoin valittuja kosmetiikka- ja vaatemerkkejä. 

Voit ostaa myös lahjakortin, jonka voi käyttää niin hemmotteluhoitoihin kuin myymälän valikoiman tuotteisiin.

Tervetuloa hyvänmielen ostoksille!  

majoitus hanko

Kysy neuvoa asiantuntijoilta

Regatta SPAn osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään oikeiden ihonhoitotuotteiden löytymisessä. Kosmetologimme tekevät aina henkilökohtaisen hoitokartoituksen. Yhdistä hemmotteluhoito ja juuri sinulle sopivien ihonhoitotuotteiden hankinta samalla käynnillä. 

Tuoteneuvontaan ei tarvitse varata erillistä ajanvarausta. Olet tervetullut myymälään SPAn aukioloaikojen puitteissa.

hanko hotelli

Laadukkaat ja tutkitut kosmetiikkatuotteet

BABORin saksalaisessa tutkimuskeskuksessa työskentelee ihotautilääkäreitä, biokemistejä, molekyylibiologeja, fyysikkoja sekä erilaisia asiantuntijoita, jotka kehittävät yhdessä tehokkaasti vaikuttavia tuotteita.Erityisen tunnettu Babor on erilaisille ihotyypeille ja erilaisiin iho-ongelmiin apua tuovista ampulleista, jotka ovat sen suosituimpia tuotteita.

ELEMIS yhdistää tuotteissaan tieteellisen tiedon ja tehokkaat, luonnosta saatavat ainesosat toisiinsa. Jo yli 6,5 miljoonaa ihmistä on saanut avun Elemis-tuotteiden parista ja brändi on voittanut yli 200 palkintoa ainutlaatuisista tuotteistaan ja kauneushoidoistaan.

kylpyläloma uusimaa

Lahjakortti

Osta lahjakortti, josta jää hyvä mieli ja ihana olo. Lahjakortin voit käyttää niin tuotteisiin kuin hemmotteluhoitoihin. Tutustu lahjakortti vaihtoehtoihin täältä. 

hanko majoitus

Vaatteet ja muut asusteet

Valikoimamme vaihtelee sesonkien mukaan ja mukana on aina ihania uutuuksia. 

Tutustu esimerkiksi suosittuun kotimaiseen BilleBeino vaatemerkkiin. Unisex -mallistostaan tunnettu yhtiö edustaa sekä kotimaista designia että ekologista vaatteiden valmistusta – kaikki tuotteet valmistetaan 100% kierrätetyistä tekstiileistä. 

Meiltä löydät myös laajan valikoiman Calvin Kleinin uimavaatteita, niin miehille kuin naisillekin.