Hoitomenu

Hydrafacial

HydraFacial™ Signature

Kasvohoito
107 €

Ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita. Lopputuloksena hyvää oloa hehkuva, kuulas iho. Hoidon pituus 30min.

HydraFacial™ Clarifying

Kasvohoito
156 €

Syväpuhdistava kasvohoito minimoi ihon talineritystä ja supistaa laajentuneita ihohuokosia. Ainutlaatuinen HydraFacial™ -hoitomenetelmä poistaa kivuttomasti ihon epäpuhtaudet ja jättää ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ -happokuorinta. Hoidon pituus 30-40 min, ihotyypistä riippuen.

HydraFacial™ Radiance

Kasvohoito
186 €

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito. Ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi hoitoon kuuluu tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä, ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon jälkeen iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoidon pituus 30-40 min, ihotyypistä riippuen.

HydraFacial™ Age Refinement

Kasvohoito
186 €

Ihanteellinen kasvohoito kypsälle iholle. Hoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin, hyödyntäen Dermabuilder™ -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ -tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ -happokuorinta. Hoidon pituus 30-40 min, ihotyypistä riippuen.

HydraFacial™ Platinum

Kasvohoito
260 €

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen ja decolleten iholle. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.